PAYMENTS

Question1:- How do I make Payment ?

Answer:- You have multiple options as per your convenience, you can use internet banking, all major Credit and Debit Cards, UPI, and other wallets.


Question2:- Do we need to pay Shipping Charges?

Answer :- No, There will be no Shipping charges as delivering your selected product to your doorstep is our responsibility.



RETURN & REPLACEMENT :-

Question1:- What about the Return policy?

Answer:- If your product is under warranty condition then you can visit our nearby service center, as our all products are under replacement policy.


Question2:- What are the checklist if we need to return or replace the product?

Answer :-

  • According to “Service Policy”, The product must be having manufacturing defect that couldn’t be sorted at service center.
  • The product must be in good physical condition, however if the product is damaged or different from the condition of delivered then would be considered out-warranty then there will be no replacement.
  • If product is found physical damage or wrong product delivered then need to inform to our customer care executive or share the detail on [email protected], within 24 hours of receiving.


Question3:- What to do if order delayed or not received?

Answer:- Please Raise your quarry on [email protected] of contact to our customer care number to track your product.


Question4:- What is the warranty period for product?

Answer :- Trovo offers 1 year Warranty for all the products and 6 months on the accessories provided with the products.


Question5:- what is the procedure for replacement?

Answer:- You must carry the original invoice of the product and there should not be any physical damage or product tampering of the product.



ORDER CANCELATION

Question1:- What is the procedure to the order cancellation ?

Answer:- You can cancel your order via login to our website before the item has been dispatched. Your refund will be processed within 7 working days.



PRODUCT REVIEWS AND GUIDELINES

Question1:- Where could I find the product guideline?

Answer:- Detailed description and Product Specification is mentioned on all product pages.



SHIPPING CHARGES

Question1:- What are the shipping charges?

Answer:- There would be no shipping charges.


Question:- What are the estimated delivery timeline?

Answer :- The delivery time period is 3 or 4 working days but could be vary according to location.